Det kom ett brev

Vi har fått ett fantastiskt fint brev från en av våra följare, som vi vill dela med er:

Bästa Nyfiken Guld
Tack för all inspiration som ni bidrar med genom ert val av ett nytt liv. Ett liv där ni blir kära moder jords bästa egna apostlar. Tack också för det sätt som ni delar detta med oss på eran blogg. Ni får mig att se att mänsklighetens stora uppdrag i vår tid är att värna växternas, djurens och människans livsmiljö. Samtidigt att som ni utan pekpinnar inspirera människan att göra något konkret.

Jag har tagit ett spännande steg inspirerat av er. Jag har blivit ägare till ett bisamhälle. Bina har blivit min port till naturens gåtfulla värld och oändliga rikedom. Binas bidrag till pollinering av vår fauna har så stort värde att om den dramatiskt minskar kan det omintetgöra människans framtid. Det sägs att 2014 var det ett underskott av 7 miljarder bin i Europa. Läget har inte förbättrats sedan dess. Att investera i det levande, att jobba med människor, djur och natur, ger den värdefullaste avkastningen. Själen jublar när den får sitt. Det blir mer liv i livet.

Jag tror att eran blogg kan få människor att reflektera över vad som är viktigt och ställa sig frågan; när känner jag mig lycklig. Att genomskåda illusionerna makt, pengar och kändisskap. Valutor som står lågt i kurs när man går till växlingskontoret och försöker växla till sig ett lyckligt liv.

Snälla bästa Ulrika och Göran fortsätt med det ni gör. Framtiden behöver er.
Stor kram.
Jan Boström

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s